Hundepensjonat

 

Vårt hundepensjonat ligger idyllisk til i Skiptvet kommune, midt i Østfold fylke, og ca. 70 km fra Oslo. Vi har lang erfaring med forskjellige raser og brenner for at dyrene skal få den beste oppholdet og omsorgen hos oss på hundepensjonatet. Ved siden av dyrepensjonatet driver vi også oppdrett av hunderasen Basenji.

Alle hunder har eget rom/boks i hundepensjonatet, med utgang til separat luftegård. Det er varmekabler i gulv og vi har varmepumper slik at det til enhver tid er god temperatur.

Birk og Lotte.
Litt kos må til under stellet.

Mange hunder blir veldig slitne av å være på kennel med mange andre dyr og lyder, derfor legger vi stor vekt på ro og rutiner. Hver rom/boks i vårt hundehotell har egen luftegård slik at hundene kan gå inn og ut slik de ønsker. Dette styres etter værforhold. Vi er her for at gjestene i vårt hundehotell skal ha et trygt og godt opphold.

Noen hunder vil ikke gjøre fra seg i hundegården og disse tar vi selvfølgelig med ut på luftetur.

 

Har du spesielle ønsker med luftetur for din firbeinte venn, avtaler vi dette på forhånd mot et lite tillegg i prisen.

Senger/liggeunderlag.

I hundepensjonatet bruker vi Kuranda hundesenger som er «tygge sikker». Du er likevel velkommen til å ta med egen seng/bur dersom du ønsker det. Noen hunder river i stykker tepper og senger når de står på pensjonat, dersom du vet at hunden din kan gjøre dette så vær så snill å si i fra. Vi er redd for at hundene skal sette noe i halsen etc.

Hunder kan også tisse på eller oppi sengene sine. Det betyr ikke at hunden er urenslige, kun at de markerer at “dette er mitt”. De kan gjøre dette fordi det er mange lukter på et hundepensjonat. Derfor kan det være lurt å ikke ta med det fineste eller dyreste teppe/seng til oppholdet i hundepensjonatet, da det kan bli ødelagt.