Praktisk info

 

Dyrepensjonatets inn og utleveringstider er 10-12 og 18-19 hver dag. I høysesongen vil vi av hensyn til dyrene ikke fravike åpningstidene med mindre det er helt spesielle omstendigheter. Utenom høysesong er vi åpen for utlevering etter avtale.

 

Kjekt å vite

Vi tar imot alle lovlige kjæledyr og lover å behandle alle med respekt og kjærlighet. Vi legger vekt på at oppholdet hos oss skal forårsake så lite stress for dyret som mulig.

 

Katte kos

Generelt.

 

Vaksiner

Hunden eller katten din må være vaksinert for å være hos oss. Det vil si at du må ta med vaksinasjonskort eller pass. Vanlig vaksinasjon må ikke være eldre en 3 år. Vi anbefaler at hunder er vaksinert mot kennel hoste og at denne vaksinen ikke er eldre en 1. år.

Mat

Våre priser inkluderer mat. Vi forer hundene med 1.Choise eller Pro Plac. og kattene med 1. Choise eller Earth born. Dersom du ønsker at din hund/katt skal ha et bestemt for så kan du ta det med. Vi har plass i fryser for dem som forer med frossen mat. Vi gir dessverre ikke noen reduksjon i prisen om du velger å ha medbrakt mat til ditt kjæledyr.

Renhold

Vi legger vekt på å holde et høyt nivå på renholdet på vårt dyrepensjonat, gulv og senger blir vasket hver dag. Utegårdene blir spylt hver dag. Om sommeren eller ved stor pågang på dyrepensjonatet, blir boksene desinfisert med Swage Wash en gang i uken.

Smittevern.

Vi har egen isolat avdeling på pensjonatet. Denne består av 3 bokser hvor dyrene er isolert i forhold til hverandre. Denne brukes selvfølgelig i de tilfellene det er mistanke om syke dyr, men kan også brukes til dyr som trenger mer ro. En av boksene er TV overvåket, noe som gjør at vi kan følge godt med dersom det er et behov.