Kattepensjonat

 

Kattepensjonatet her på Skiptvet ligger i flotte landlige omgivelse. Skiptvet kommune ligger midt i Østfold fylke, og ca. 70 km fra Oslo. Vi har lang erfaring og lidenskap for katter, det gjør at du skal ha trygghet for at din katt får et godt opphold i vårt kattepensjonat. Vi driver også oppdrett av rasen Sibir katter.

Vårt kattepensjonat består av et lite hus som ligger for seg selv, slik at de ikke vil bli forstyrret av hundene på pensjonatet. Det er 6 store bur i huset som går fra gulv til tak og åpning ut til stor utegård på fremsiden av kattehuset. Vi er også i gang med å bygge separate utegårder for alle 6 plassene i kattehuset, slik at alle får hver sin uteplass. Det er montert hyller i forskjellige høyder som kattene kan ligge på, det er lyst og fint i kattepensjonatet.

No*Chagma Dixie Chick

Vi er opptatt av å gi din katt daglig tilsyn og omsorg når du er på ferie. Gjestene i vårt kattepensjonat skal ha et flott opphold. Er det leker eller andre ting dere ønsker å ha med er dere hjertelig velkommen til å ta med dette, det tilpasses hver enkelt katts behov.

 

Vi bruker trepellets i kattedoene.

Sibirkattunger